araba oyunu, araba oyunları

araba oyunu
Araba oyunu hastalarının arayışlarını dindirmek için harekete geçip kurduğumuz oyunuaraba.gen.tr sitemizde yüzlerce oyunu sizlerin beğenisine sunduk.Herkesin ve her yaştan kişilerin kendilerine göre bir araba oyunu bulabileceği sitemizde çeşitli kategorideki oyunlarla da eğlencenin dozunu arttırabilir ve daha çok eğlenebilirsiniz. Sitemizin bünyesinde bulunan diğer kategoriler, araba parketme, araba yarışı, atv oyunları, kamyon oyunları, uçak oyunları, otobüs oyunları, bisiklet oyunları ve daha bunlara benzer yüzlerce binlere doğru giden oyunlar. Kısacası motorlu yada motorsuz bütün taşıma araçları ile ilgili ve sizi eğlendirecek bütün oyunlar burada. Bazen sizi zorlayacak ve hırslandıracak bazende size kolay gelecek ve eğlendirecek bir çok flash oyun var. Bu oyunları oynamak için çok iyi bilgisayar bilmenize gerek yok oyunu açıp play tuşuna bastığınızda oyun başlar ve genellikle klavyenizdeki yön tuşları arabanın direksiyonu gibi kullanılarak araba oyunları oynanır. Bazı oyunlarda size arabanızı seçme fırsatı verilirken bazılarında direkt size verilen araba ile yarışırsınız yada oynarsınız.
Birde grafik tasarımı olarak çok kaliteli olan ve oyun dünyasını gerçeğe biraz da yaklaştıran 3d oyunlar var, sitemizde bunlardan da bolca bulabilirsiniz.Peki her oyunu bu sitede bulabilirmiyim sorusuna cevap verecek olursak biz buna hayır diyeceğiz çünkü soruyu kaliteli ve eğlenceli araba oyununu bulabilirmiyim derseniz buna evet diyeceğiz, çünkü araba oyununda kalite ve eğlencece dozajın en yüksek olduğu adres burası.
Sizde bu eğlencenin tadına bakmak ve tatil günlerinizde en güzel oyunlar nerede deyip tek te aramaktan sıkıldıysanız yapmanız gereken tek şey araba oyunu sitemizi ziyaret etmek ve doya doya oynamak.

Flash oyun mu, 3d Unity mi?

http://www.oyunuaraba.gen.tr
Flash oyun sektörünün 2000 li yıllardan süre gelen internet ortamındaki fenomenliği günümüzde de halen devam etmekte, fakat grafik tasarımlarının değişimi ve teknoloji ile beraber gelişimi ile ortaya çıkan 3d unity oyunları ve 3 boyutlu oyunlarının piyasaya çıkışı ile birlikte bu saltanat biraz sallanmaya başlasa da halen günümüzde zirvedeki yerini koruyor.

Çocukların okul zilinin çalması ile birlikte evlerine koşa koşa gelmelerini sağlayan araba oyunu serileri yine bu sektörün ürünü olarak karşımıza çıkıyor.Peki çocukları bu kadar peşinden koşturan ve saatlerce kendine bağlayan, ilgi odağında sürekli kalmayı başaran bu araba oyunları nasıl yapılıyor diye aklınıza gelmiş olabilir, bence işin bu kısmını hiç düşünmeyin, siz sadece oynayın ve işin tadını çıkarmaya bakın, çünkü bunu anlatmaya kalksak bir hikaye kitabı yazılır bunun üzerine velhaslı çok uzun iş.Biraz araba oyunları nın tarihsel gelişiminden bahsedecek olursak, ilk başlarda rampalı bir yolda seçtiğiniz araba ile ilerleyip klavyenizdeki yön tuşlarını ileri, geri,sağa ,sola yaparak dengede tutmaya çalışarak ve yol güzergahına konulmuş çeşitli puanları bonusları toplayarak oynadığınız ve ilerledikçe de oyun seviyesi yani rampaları artan ve arabayı dengede tutmanızı zorlaştıran bir yapıya sahipti.
Şimdilerde ise buna benzer oyunlar heln mevcut olmakla birlikte, 3d grafik tasarımı ile tasarrlanmış arabanın etrafında dönen kamera görüntüsü ile arabayı üç boyutlu olarak egsoz gazından çıkan dumana kadar gördükten sonra start verildiğinde tıpkı gerçek ortamdaki görünüme sahip bir ortamda araba yarışı oyunları da piyasada azımsanmayacak derecede.Bu türdeki oyunlar çocuklar tarafından gerçeğe daha yakın oldukları için ve teknolojik olduğu için daha fazla tercih edilmekte ve daha çok aranmakta.
Flash oyun sektörü ilerliyen zamanlarda tahtını devreder mi bilmem ama zamanla etkisi azalacağa benzese de oyun sektöründeki çılgınlık teknoloji gelişimine paralel büyümekte ve büyümeyede devam edeceğe benziyor.

Otobüs Oyunları

Değerli oyun severler karşınıza yepyeni bir oyun kategorisiyle merhaba diyoruz. Sitemiz www.oynaoyun.gen.tr içerisinde yer alan otobüs oyunları kategorisi en yeni ve en popüler oyunlarıyla bir tık ötenizde.Binlerce oyun arasından süzülüp seçtiğimiz bu otobüs oyunlarını siz de oynarken çok zevk alacaksınız.
Biliyorum ki küçüklüğünde her çocuk oyuncak otobüslerle oynar ve keyifli dakikalar yaşardı.Şimdi zamanın çocukları internet de sörf yaparken oyuncağını oynadığı otobüsü sanal alemde gerçekmiş gibi kullanacak.Bu bazen bir okul servisi olacak bazen belediye otobüsü olacak bazen  de şehirler arası otobüsler olacak.Şundan eminiz ki otobüs oyunu ile sürüş keyfi yaşarken bu oyunları oynayan herkes bu kaliteli oyunların keyfine varacak.
Flaş oyun dünyasında araba oyunlarının bir alt kategorisi olarak görülen otobüs oyunları siz değerli oyun severlerin talebi üzerine sitemizde yer almaya başlamıştır.Herkese iyi eğlenceler ve zevkli dakikaklar...

Flash Asker Oyunları

Değerli flash oyun severler şimdi size belkide flash oyunlar dünyasının  en çok ilgi gören oyunlarından biri olan asker oyunları sitemizin tanıtımını yapacağım.Aslında sitemi pek fazla anlatmama gerek olmadan sizde girip oynadığınızda ne kadar kaliteli ve adrenalini yükseltecek asker oyunları ve diğer kategoriden oyunların olduğunu anlayacaksınız.
Biz Türkler asker bir millet olduğumuz içinde flash oyunlar dünyasın da da genel karakterimiz olan asker oyunları, silah oyunları, polis oyunları ve savaş oyunlarına yatkınlık duymaktayız.Biz de bundan hareketle siz değerli oyun severler için gerçekten çok ince eleyip sık dokunarak hazırlanmış olan bu www.askeroyun.com sitesini hazırladık.
Daha işimiz bitmedi tabi ki sitemizi devamlı güncel tutarak çıkan en yeni oyunları size sunmayı kendisine hedef edinen asker oyunu hala araştırma ve bulmak için çalışıyoruz.Hedef kitlemizin çok hassas ve ne kadar adrenalin ve heyecan dolu bir kitle olduğunu bildiğimiz için bunda da pek haksız sayılmayız.
Şimdi iş size düşüyor sevgili oyun severler kaliteli olanla olmayanın özgün olanla kopyacı zihniyeti ayır ve oyun severler'in yeni buluşma adresi olan sitemizi ziyaret edin.

oyunlar oyna

Flaş oyun dünyasında yeni soluk ve yeni bir ses getirecek olan sitemiz www.oynaoyun.gen.tr hizmete girmiştir.Şuan yeni faaliyette olan sitemize oyun arşivi yükleme çalışması yapmaktayım.Adeta bir mücevher işçisi gibi ince eleyip sık dokuduğum bu sitem benim adeta göz bebeğim.Çok şey beklediğim sitede özellikle oyun oyna ve oyunlar oyna kelimesinde diğer rakipleriyle kısa bir süre sonra yarışacak düzeye gelecektir. Bizi diğer sitelerden ayıran en büyük özelliğimiz daha doğrusu farkımız amatör ruhumuzu kaybetmeden heyecan içinde en popüler,eğitici ve adrenalin yaratan oyunları bulmak ve siz değerli oyun severlerin karşısına çıkartmaktır.Bunun için yurt dışı kaynaklı ve ülke içinde derin araştırmalar sonucu en çok oynanan ve ilgi ile takip edilen başka bir değişle oyunların top 10'nu çıkararak her hafta oyunlarımızı güncellemekteyiz. Bunun yanında sitemizi oluştururken hedef kitlemizin daha çok küçük yaşta oyun oynayan çocuklar olduğunu bildiğimiz için çok sade hemen hemen her yaştan çocuğun zevkle ve kolayca oyun oynayacağı bir site yapmaya çalıştık. Cıvıl cıvıl renklerle bezediğimiz sitemizde sizde bu ayrıcalığı yaşamak ve en kaliteli ve en iyi araba oyunları,futbol oyunları,dövüş oyunları,kız oyunları,savaş oyunlarını oynamak ve zevkli dakikalar geçirmek istersen bu adres senin yeni yerin olacaktır.O zaman ne yapıyoruz oyun oynamak ve oyunlar oynamak için tüm arkadaşlarınla burada buluşuyoruz.

Temizlik Oyunları

Sevgili minikler artık oyun dünyasında titiz,hamarat,temizliği seven her daim düzenli olarak yaşamını sürdüren oyun severler için yeni bir site ile karşınıza çıkıyoruz.Sitemiz temizlikoyunlari1.com adresinde binlerce oyunla bu gereksinimi karşılarken siz değerli oyun severlerin yüzündeki bir parça tebbessümün bize verdiği güçle işimize daha güvenle sarılıyoruz. sitemize girip baktığınızda bünyesinde sadece temizlik oyunları olmadığını bunun yanında kuaför oyunları,yemek oyunları,alışveriş oyunları,makyaj oyunlarının da olduğunu ve bu kategorilerdeki oyunlarında en az temizlik oyunlarında olduğu kadar seçkin ve kaliteli olduğunu göreceksiniz. Biz istiyoruz ki oyun sever sitemizde güvenli,eğitici ve keyif veren oyunlarla temizlik oyunu yada diğer kategoriden oyununu oynasın ve başka bir siteye girme ihtiyacı duymasın.Bunun için editörlerimiz gün boyu sizler için en iyi,en kaliteli ve en önemlisi eğitici oyunları seçerek bizzat kendisi ilk önce oynayarak sizin huzurunuza getirmektedir. Zamanının çoğunu evde geçiren çocuklarımızın evde kaliteli vakit geçirmesi adına biz flash oyun siteleri çok dikkatli davranıp bu misyonu en iyi şekilde yerine getirme amacındayız.Sizde artık oyun severlerin yeni buluşma adresi olan sitemize gelerek keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz.

Asker Oyunları (askeroyun.com)

Oyun severlerin heyecanla oynayacağı asker oyunları ile sizlerleyiz.Yeni kurulan ve bünyesinde asker oyunları,silah oyunları polis oyunları,savaş oyunları gibi silahı ve vuruşmayı sevenlerin tiryakisi olacağı en yeni ve en güncel oyunları barından askeroyun.com sitemizde kaliteden kesinlikle ödün vermeyecek şekilde, oyunlar tek tek seçilerek ve editörlerden tarafından denenerek ve oynanarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Zaman zaman elinizde bir silahla sokaklarda yürüyüp çarpıştığınız, zaman zaman çeşitli araçlara binerek, uçak araba paraşüt ve balon gibi araçlarla savaş meydanlarına dalacağınız oyunları bulabilirsiniz. Bazen elinizde tek bir silahla bazende teknolojik makinalarla sitemizde asker oyunları oynayabilirsiniz.Tamamen sizin için tasarlanmış ve oyun severleri eğlendirmek amacıyla kurulmuş bir flash oyun sitesi.
 
Sözü fazla uzatmadan sizleri asker oyunu sitemize bekliyoruz.Gelin ve heyecanı adreanalini yerinde yaşayın diyoruz ve iyi eğlenceler diliyoruz.