33.Haftada Mersin Mağlup

PTT 1. Lig’in 33. haftasında Mersin İdmanyurdu, kendi evinde Balıkesirspor'a 1-0 mağlup oldu.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, konumlarının çok kritik olduğunu belirterek, "Öyle bir takımız ki, kıpırdayacak halimiz yok. Hep kazanmak zorundayız. Üzüldüğüm konu maçlarda çok önemli pozisyonlarımız var. İlk yarı bizim 4 tane net pozisyonumuz var. Rakibin ilk pozisyonu 38. dakika oldu. Tabi ki bu insanı üzüyor. Geçen hafta da aynı şanssızlık vardı. Bu maçta hoşuma giden taraf seyircimiz oldu. Takım yenilmiş olsa bile, belki ilk 2 şansını yitirmiş olsa bile, takımlarının arkasında durdular. Hepsine teşekkür ediyorum. Tabi Manisaspor'un da yenilmiş olması bizi Play-off için biraz rahatlattı. Biz ligi kalan 5 maçı kazanarak bitirmek istiyoruz. Bu tür maçlarda bazı oyuncuları da tanıma fırsatı buluyorum. İlk 2'de çıkma şansımızı sonuna kadar zorlayacağız ama eğer ki çıkma şansımız kalmaz o zaman Play-off için oynatmadığım oyunculara yer vereceğim. Onları görme imkanım olacak. Biz hem iyi olsun hem de sonuç alalım istiyoruz. Ama futbol işte bazen olmuyor. Ancak üstüne koya koya gittiğimizi düşünüyorum. Balıkesirspor'u da kutluyorum. Kısıtlı şartlarda da olsalar çok iyi oynuyor ve mücadele ediyorlar. Allah yollarını açık etsin" dedi.

oyun oyna,oyunlar oyna

www.oynaoyun.gen.tr 
Oyun oyna dediğimizde ilk akla gelen bu sektörde daha çok küçük yaş grubuna hitap eden ve milyonlarca oyun sever'in buluşma noktası olan flash oyunlar hem oyunlar yüklenmediği hemde anında oynanabildiği için çok kişi tarafından tercih edilmektedir.Bizde bunu dikkate alarak küçük yaş grubuna hitap eden site içeriği oldukça basit oyun severin istediğini istediği yerde bulabileceği hemen hemen tüm oyun kategorilerini içine alan bir oyun sitesi ile sizleri buluşturmaya  karar verdik. Rengarenk olan sitemizde en güncel ve en iyi oyunları bulabilir oyun oynayarak zevkli dakikalar geçirebilirsiniz.Anneniz size izin verip oyun oyna dediği zaman mutlaka uğrmanız gereken ve ilk müracaat etmeniz gereken adres "oynaoyun.gen.tr" sitesi olmalı.
Oyunlarımız içerisinde hem erkek oyun severler için, onların daha çok beğenerek oynadığı dövüş oyunları,araba oyunları,savaş oyunları,futbol oyunları ile kız oyun severler'in daha çok oynadığı yemek oyunları ve makyaj oyunları kategoriside bulunmaktadır. Siz oyun severler için her gün oyun dünyasını takip ederek kendini güncel tutan sitemiz, size en güzeli ve en iyisini sunmayı hedeflemektedir.Ebeveynler kesinlikle çocuklarınız sitemize girdiğinde tedirgin olmayın, çünkü çocuklarımızı düşünerek eğitimci kişiliği olan editörler tarasından seçilmiş ve çocukların gelişimini olumsuz yönde etkileyecek türde içerikleri kesinlikle yayınlamıyoruz bunun için kurduğumuz ekip bu işin mutfağında içerikleri süzgeçten geçirip inceledikten sonra servis ediyorum.

Unutmayalım ki buradaki tek hedefimiz çocuklarımızın eğlenmesi ve eğlenirken öğrenmesi.Sizde bu ayrıcalığı yaşamak isterseniz oyun severlerin yeni buluşma adresi olan www.oynaoyun.gen.tr ile oyunlar oyna  heycanlı ve adrenalin dolu dakikalar yaşamak için sende geç kalma.

OYUN OYNA


www.oynaoyun.gen.troynaoyun.gen.tr ile flas oyun dünyasının önde gelen oyun sitesi ile sizleri tanıştırmak istedik.Online ve üstelik ücretsiz olarak oynuyabileceğiniz binlerce oyunla editörler tarafından çocuklar için seçilerek ve kontrol edilerek ebeveynlerin rahatlıkla çocuklarını oynatabilecekleri kız oyunları,araba oyunları,macera,aksiyon,yarış,spor ve futbol oyunları,hedef oyunları ve daha sayamayacağımız yüzlerce kategorideki binlerce oyunla sizlere hizmet etmekten gurur duyar.Kimi zaman bir arabaya binip şehir içinde tur atıp gezebileceğiniz araba oyunları ile, kimi zaman anne şefkatiyle mutfağa girip yemek hazırlayabileceğiniz yada makyaj yapabileceğiniz kız oyunları ile, kimi zaman bir savaşçı edası ile silahınızı alıp tam bir asker gibi savaşacağınız savaş oyunları ile,kimi zaman kafa yorup saatlerce düşünüp beyin jimnastiği yapacağınız zeka oyunları ile eğlenceli oyun oyna isteğiniz varsa bu adresi mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Kaliteli ve seçkin bir oyun sitesi arıyorsanız doğru adres burası, indirme derdi olmadan sadece internete bağlı bir bilgisayarınızla bu adrese girip istediğiniz kadar tamamen ücretsiz olarak oyunlar oyna kimse senden para-mara abonelik falan hiçbir şey istemez.Tamamen eğlence odaklı ve çocukları sevindirmek için açılmış bu site ile siz oyun severerleri başbaşa bırakıyoruz, iyi eğlenceler.